29 juli 2023
Nederweert (NL)

Info

Vervolg op geslaagde eerste editie

Na de geslaagde eerste editie in 2022 staan vele toprijders op zaterdag 29 juli 2023 aanstaande opnieuw aan de start tijdens de ‘Living for the Weekend – Pro Motocross’. De bezoekers gingen afgelopen editie razend enthousiast naar huis na getuigen te zijn geweest van spannende wedstrijden. Er werd op het scherpst van de sneden gereden en unieke prestaties neer gezet door onder andere Lotte van Drunen, de Belgische broertjes Coenen , ‘local hero’ Romano Aspers en GP winnaar Brian Bogers. Dat dit voor Limburg unieke event een vervolg moest krijgen stond al meteen vast.

Verbeterd concept

Om de editie in 2023 nog beter te maken pakt de organisatie het concept op enkele onderdelen aan. Zo word het circuit bijvoorbeeld dubbel zo lang. Ook het tijdschema word aangepakt zodat de wachttijd tussen de manches word geminimaliseerd voor de rijders. Zo zullen de jeugd en amateurs tussen 09.00 en 15.00uur rijden, en de Pro klasses tussen 15.00 en 21.00uur.

Sponsorbrochure

Laat je naam en mailadres achter en we sturen je de volledig brochure op als PDF.

Programma

Tijdens het Pro Programma komen dit jaar naast de 85cc startbewijshouders ook de Junioren, Senioren en Nationalen als extra klasses aan de start. Dit maakt dat het evenement toegankelijker word voor een brede groep aan deelnemers.

15.00 – 17.00: Trainingen

17.00 – 19.00: Eerste manches

19.00 – 21.00: Tweede manches

Tickets

Volgt spoedig!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Pers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Persaccreditatie Pro Motocross aanvragen